Известният астролог Тамара Глоба нарече октомври месец на важни промени, които

...
Известният астролог Тамара Глоба нарече октомври месец на важни промени, които
Коментари Харесай

Астролог посочи основните късметлии на октомври

Известният астролог Тамара Глоба назова октомври месец на значими промени, които ще донесат промени освен в персоналния, само че и в публичния живот на всички знаци на Зодиака.

Политиките на доста компании ще се трансформират и тези области от живота, които преди този момент не са били наранени, ще излязат на напред във времето. Много знаци ще изпитат компликации във финансовата сфера, само че ще съумеят да се оправят с това до ноември. Особено тя откроява интервала към затъмненията – от 9 октомври до 20 октомври и от 26 октомври.

Астрологът счита, че договореностите, реализирани напролет, могат безусловно да изчезнат през октомври. Промените обаче няма да са единствено към по-лошо. Глоба има вяра, че три знака от зодиакалния кръг ще имат огромен шанс. Сред тях тя откроява Телец, Лъв и Козирог, на които несъмнено ще им провърви.

Телец

Земният знак ще има шанс през първата половина на месеца, споделя Глоба. Телците би трябвало да чакат съществени персонални и креативен триумфи. Знакът би трябвало да се огледа и да не свързва живота си с хора, за които не е сигурен. Също по този начин би трябвало да избягвате съмнителни оферти.

В същото време през второто десетилетие Телецът може да преживее персонални увлечения, тъй че би трябвало да бъдете деликатни към близките. Освен това би трябвало да внимавате за подписаните документи - може да зародят проблеми заради неточности. Не би трябвало да забравяте и почивката.

Лъв

И още веднъж началото на месеца ще бъде извънредно сполучливо за знака. Лъвовете ще се почувстват приповдигнати, изключително по персонални въпроси. Според Глоба ще наподобява, че животът на знака е покрай идеала. От друга страна, те ще получат доста забавни оферти за работа и ще изберат най-привлекателните.

През втората десетдневка на месеца огненият знак ще забави малко темпото и ще обърне лице към обичаните хора. Астрологът поучава да не пилеете пари и да се ограничите в храната. Причината е, че увеличените облаги не траят постоянно, както и здравето. От непотребното хранене стомахът на Лъвовете може да се провали.

Козирог

За земния знак целият месец ще бъде извънредно сполучлив. През първата седмица би трябвало да очаквате обилни триумфи в бизнеса. А през втората половина на месеца - забележителна финансова облага, която Козирозите чакат толкоз дълго. Трябва да бъдат деликатни в диалозите с управлението, тъй като може да се сменят редица шефове.

В края на месеца е допустимо огромно преустрояване в професионалната сфера, както и появяването на нови другари и сътрудници. Новите неща ще изискват интензивност, тъй че си коства да си дадете отмора в средата на октомври и да подобрите малко здравето си, споделя астрологът. Като цяло атмосферата на месеца ще бъде извънредно позитивна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР